100%-os rostos meggylé AKCIÓ!!!

100%-os rostos meggylé AKCIÓ!!! thumb
  • Ár : 2790 Ft
    Egységár: 558 Ft / l

Mennyiség


5 l
Gyümölcstartalom: 100%
A prémium minőségű 100% meggylé hozzáadott cukor, tartósítószer, színező- és adalékanyag nélkül, kíméletes eljárással készült.


A gyümölcslé eltarthatóságát hőkezeléssel és antiszeptikus csomagolással biztosítjuk.

Magas beltartalmi értékkel bíró MAGYAR GYÜMÖLCSÖKET dolgoztunk fel.

A termék aszeptikus, hosszú eltarthatóságot biztosító, csappal ellátott, hűtést nem igénylő utántöltő zsákban (bag-in box) kerül kiszállításra. A bag-in-box egy rugalmas aszeptikus zsák és egy légmentesen záródó csap kombinációja. A zsák fokozatosan zsugorodik össze, ahogy fogy belőle a folyadék, a légmentesen záródó csap pedig megakadályozza, hogy a zsákba levegő jusson elindítva ezzel az oxidációs folyamatokat.

A zsákhoz többször felhasználható karton tároló doboz vásárolható, mely megkönnyíti a tárolást és a folyadék kitöltését. Ez a tároló doboz 3 és 5 literes levekhez is egyaránt jó. Amennyiben még nem rendelkezel ilyen többször felhasználható tároló dobozzal, úgy javasoljuk, hogy első vásárláskor tegyél egyet a kosaradba.

Gyártási dátum: A gyümölcs- illetve zöldséglé gyártási dátuma a csap mellett található, a gyártási szám és a natúr lé megnevezése mellett. A termékek ezen gyártási dátumtól számított 9 hónapig őrzik meg minőségüket száraz, hűvös helyen tárolva. Sugárzó hőtől, fagytól, közvetlen napfénytől távol kell tartani.

Felbontás után ajánlott a leveket hűtőben tárolni és két héten belül elfogyasztani. (Van egy másik gyártási dátum is a zacskón, ez a zacskó gyártásának ideje. Ez jellemzően a zacskó közepén található.)

Származási hely: Magyarország

Összetevők: 100% meggylé