ALMA-CSIPKEBOGYÓ 100%-os rostos gyümölcslé

ALMA-CSIPKEBOGYÓ 100%-os rostos gyümölcslé thumb
ALMA-CSIPKEBOGYÓ 100%-os rostos gyümölcslé thumb
  • Ár : 2490 Ft
    Egységár: 830 Ft / liter

Mennyiség


3 liter
Gyümölcstartalom: 100%
Prémium minőségű rostos csipkebogyó levünk 100% gyümölcstartalommal, hozzáadott cukor, tartósítószer, színező- és adalékanyag nélkül, kíméletes eljárással készült.


A gyümölcslé eltarthatóságát hőkezeléssel és antiszeptikus csomagolással biztosítjuk.

Magas beltartalmi értékkel bíró MAGYAR GYÜMÖLCSÖKET dolgoztunk fel.

A termék aszeptikus, hosszú eltarthatóságot biztosító, csappal ellátott, hűtést nem igénylő utántöltő zsákban (bag-in box) kerül kiszállításra. A bag-in-box egy rugalmas aszeptikus zsák és egy légmentesen záródó csap kombinációja. A zsák fokozatosan zsugorodik össze, ahogy fogy belőle a folyadék, a légmentesen záródó csap pedig megakadályozza, hogy a zsákba levegő jusson elindítva ezzel az oxidációs folyamatokat.

A zsákhoz többször felhasználható karton tároló doboz vásárolható, mely megkönnyíti a tárolást és a folyadék kitöltését. Ez a tároló doboz 3 és 5 literes levekhez is egyaránt jó. Amennyiben még nem rendelkezel ilyen többször felhasználható tároló dobozzal, úgy javasoljuk, hogy első vásárláskor tegyél egyet a kosaradba.

Gyártási dátum: A gyümölcs- illetve zöldséglé gyártási dátuma a csap mellett található, a gyártási szám és a natúr lé megnevezése mellett. A termékek ezen gyártási dátumtól számított 9 hónapig őrzik meg minőségüket száraz, hűvös helyen tárolva. Sugárzó hőtől, fagytól, közvetlen napfénytől távol kell tartani.

Felbontás után ajánlott a leveket hűtőben tárolni és két héten belül elfogyasztani. (Van egy másik gyártási dátum is a zacskón, ez a zacskó gyártásának ideje. Ez jellemzően a zacskó közepén található.)

Származási hely: Magyarország

Összetevők: almalé 70% (préselt almalé, almalé{almalé-koncentrátumból} változó arányban), csipkebogyó velő 30%

Átlagos tápérték 100 ml termékben:

Energia:

673 kJ / 159 kcal

Zsír:

0,5 g

 - amelyből telített zsírsav:

0 g

Szénhidrát:

20 g

 - amelyből cukrok:

12 g

Rost:

7,7 g

Fehérje:

1,3 g

Só:

0 g