Cleaneco Bio Food Safe Cleaner 0,5 l - újrahasznosított csomagolásban

Cleaneco Bio Food Safe Cleaner 0,5 l - újrahasznosított csomagolásban thumb
  • Ár : 1830 Ft
    Egységár: 0 Ft / liter

Mennyiség


0,5 liter
Élelmiszerekkel érintkező felületek tisztítására.
A Cleaneco Bio Food Safe Cleaner kizárólag biológiai eredetű alapanyagokból készített nagy hatásfokú, hipoallergén, illatmentes tisztítószer. Amegtisztított felületet azonnal használhatja, az élelmiszerekre a termék permete sem jelent kémiai kockázatot.


Alkalmazási terület: A Cleaneco Bio Food Safe Cleaner kizárólag biológiai eredetű alapanyagokból készített nagy hatásfokú, hipoallergén, illatmentes tisztítószer, melyet használhat vitrinek, hűtők, munkapultok, üvegfelületek és bármely vízálló, élelmiszerekkel érintkező felület tisztítására. Magas kukoricából és cukorrépából előállított bioalkohol tartalommal rendelkezik. Az alkoholok köztudottan antibakteriális tulajdonsággal rendelkeznek. Innovatív, organikus alapanyagainak jóvoltából hatékonyan távolítja el a konyhai szennyeződéseket és csíkmentesen szárad.

Termékünk ECOCERT minősítésű alapanyagokból készült.

Felhasználási javaslat: Termékünket permetezze papírra, vagy rongyba és tisztítsa meg vele a kívánt felületet. Termékünk leöblítést nem igényel, a törlést követően keletkező anyagmaradvány elpárolog,  a megtisztított felületet azonnal használhatja. Az élelmiszerekre  a termék permete sem  jelent kémiai kockázatot.  

 

Figyelmeztetések:

H226 Tűzveszélyes folyadék és gőz.

P102 Gyermekektől elzárva tartandó.

P210 Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. P370+P378 Tűz esetén: oltásra oltópor/homok/szén-dioxid oltókészülék használandó.

P403+P235 Jól szellőző helyen tárolandó. Hűvös helyen tartandó.

P501 A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a helyi/területi/országos/nemzetközi előírásoknak megfelelően.

Összetétel: Tartalmaz: etanol

UFI: V800-00TR-8004-UDSF



Mellékelt dokumentumok:
CLP_SDS_CLEANECO_Bio_Food_Safe_Cleaner_2.pdf