Cleaneco Organikus Üvegtisztító és Általános Tisztítószer 1 l - komposztálható csomagolásban

Cleaneco Organikus Üvegtisztító és Általános Tisztítószer 1 l - komposztálható csomagolásban thumb
  • Ár : 1400 Ft
    Egységár: 1400 Ft / liter

Mennyiség


1 liter
Alkalmas üveg, tükör és minden vízálló felület általános tisztítására, valamint ajánljuk fényes, magas fényűre csiszolt, mázas felületű kövezetek, márvány, gránit, lakkozott parketta, laminált padló felmosásához.


A termékek gyártásánál felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően a koncentrátum, valamint munkaoldata a környezetben 98%-ban lebomlik.

Alkalmazási terület
Alkalmas üveg, tükör és minden vízálló felület általános tisztítására. Az üvegtisztításon túl ajánljuk fényes, magas fényűre csiszolt, mázas felületű kövezetek, márvány, gránit, lakkozott parketta, laminált padló felmosásához.

Az üvegtisztítás és felmosás eredménye képpen, a termék mezőgazdasági eredetű alkoholtartalmának köszönhetően a megtisztított felület magas fényű, vízlepergető és portaszító tulajdonságú lesz.

Felhasználási javaslat
Permetezzünk szórófejes palackunkból a tisztítandó felületre, de csak egy kicsit “1 maximum 2 fújás elegendő”, mivel a termékben található növényi alkohol hatékonyan és gazdaságosan távolítja el a szennyeződéseket.

Óvja környezetét és a kiürült szórófejes palackját ne dobja ki, hanem töltse után “fél áron” a Cleaneco üvegtisztító 1l-es utántöltőjével.

Koncentráció
Felmosáshoz 5l vízhez adjunk 1-2 kupak tisztítószert.

Figyelmeztetések!!! S2 Gyerekek kezébe nem kerülhet. Kerülje a szembe jutást. S23 A keletkező gőzt/permetet nem szabad belélegezni Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni.

Származási hely: Magyarország

Összetétel: Etanol <15%, vízoldható oldószer <5%, nem ionos felü­letaktív anyag <1%, illatanyag. Színező anyagot és tartósítószert nem tartalmaz!

fotó forrása: www.cleaneco.huMellékelt dokumentumok:
1_cleaneco_uvegtisztito_biztonsagi_adatlap.pdf