Cleaneco Organikus Fürdőszobai és Konyhai Tisztítószer 0,5 l - újrahasznosított csomagolásban

Cleaneco Organikus Fürdőszobai és Konyhai Tisztítószer 0,5 l - újrahasznosított csomagolásban thumb
  • Ár : 1500 Ft
    Egységár: 3000 Ft / liter

Mennyiség


0.5 liter
A Cleaneco Szanitertisztító cukornádból kivont cukortenzid tartalmának köszönhetően hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakodásokat.


A termékek gyártásánál felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően a koncentrátum, valamint munkaoldata a környezetben 100%-ban lebomlik.

Alkalmazási terület
A Cleaneco szanitertisztító cukornádból kivont cukortenzid tartalmának köszönhetően hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakodásokat.

Alkalmas konyhai és fürdőszobai felhasználásra egyaránt. Használhatja kerámia zománc, rozsdamentes, inox, műanyag, és üveg felületek, csaptelepek tisztítására, fürdőszobai és konyhai felmosásra is. Alkalmas rozsdamentes, króm anyagból készült liftek tisztítására, napi koszolódáson túl a zsíros szennyeződések, kéznyomok eltávolítására.

Oktatási intézményekben krétatáblák tisztítására is javasoljuk. A mezőgazdasági eredetű alkoholtartalmának eredményeként csaptelepeknek, és az egyéb tisztított felületeknek magas fényt biztosít.

Savakra érzékeny felületek (mészkő, márvány) tisztítására ne használja!

Koncentráció
Szaniter tisztítás: Szórófejes palackban 10-100% -os higításban, a használati útmutató szerint.
- Felmosáshoz: 5 liter vízhez 25-50 ml-t.

Figyelmeztetések!!! S2 Gyermekek elől elzárandó, S25 kerülni kell a szembejutást. Ne keverje más tisztító szerrel! Márvány, mészkő, tűzzománcozott felület tisztítására a tömény szert ne használjuk, mert azt károsíthatja.

Származási hely: Magyarország

Összetétel: Szerves savak <5%, nemionos felületaktív anyagok <5%, cukortenzid, illatanyag. Színezőanyagot nem tartalmaz! Környezetkímélő, biológiailag lebontható anyagokat tartalmaz.

fotó forrása: www.cleaneco.huMellékelt dokumentumok:
cleaneco_szaniter_tisztito_biztonsagi_adatlap.pdf