Cleaneco Organikus Vízkőoldó citromsavval 0,5 l - újrahasznosított csomagolásban

Cleaneco Organikus Vízkőoldó citromsavval 0,5 l - újrahasznosított csomagolásban thumb
  • Ár : 1150 Ft
    Egységár: 2300 Ft / liter

Mennyiség


0.5 liter
A Cleaneco Vízkőoldó hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakodásokat. WC-k, zuhanyzók ideális tisztítószere.


A termékeink gyártásánál felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően a koncentrátum, valamint munkaoldata a környezetben 100%-ban lebomlik.

Alkalmazási terület
A Cleaneco vízkőoldó koncentrátum hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakodásokat. WC-k, zuhanyzók ideális tisztítószere.

Hatékonyan oldja a vízkövet rozsdamentes csaptelepekről, felületekről, kőburkolatokról, lefolyókról, ipari és háztartási körülmények között egyaránt. Használhatja WC-k, kádak, vizesblokkok vízkőlefolyásainak tisztításához.

Koncentráció
Felmosáshoz: 10 liter vízhez adjunk 1-2 dl-t.
- Szórófejhez: 1 literhez adjunk 2 dl-t.
Hígítás nélkül, közvetlenül az erősen szennyezett felületen is használható.

Figyelmeztetések!!! Ne használja mészkő, márvány és tűzzománcozott felületet tisztítására, mert azt maradandóan károsítja! Ne használja krómozott felület tisztítására, mert azt károsíthatja! Használat előtt célszerű egy kevéssé látható kis felületen próbatisztítást végezni.

Származási hely: Magyarország

Összetétel: Citromsav <15%, nemionos felületaktív anyag<5%, illatanyag. Színező anyagot és tartósítószert nem tartalmaz!

fotó forrása: www.cleaneco.huMellékelt dokumentumok:
cleaneco_vizkooldo_koncentratum_biztonsagi_adatlap.pdf