Cleaneco Organikus Vízkőoldó citromsavval 1 l - komposztálható csomagolásban

Cleaneco Organikus Vízkőoldó citromsavval 1 l - komposztálható csomagolásban thumb
  • Ár : 1500 Ft
    Egységár: 1500 Ft / liter

Mennyiség


1 liter
A Cleaneco Vízkőoldó hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakodásokat. WC-k, zuhanyzók ideális tisztítószere.


A termékek gyártásánál felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően a koncentrátum, valamint munkaoldata a környezetben 98%-ban lebomlik.

Alkalmazási terület
A Cleaneco vízkőoldó hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakodásokat. WC-k, zuhanyzók ideális tisztítószere.

Hatékonyan oldja a vízkövet rozsdamentes csaptelepekről, felületekről, kőburkolatokról, lefolyókról, ipari és háztartási körülmények között egyaránt. Használhatja WC-k, kádak, vizesblokkok vízkőlefolyásainak tisztításához.

Felhasználási javaslat
Permetezzünk szórófejes palackunkból a tisztítandó felületre, de csak egy kicsit “1 maximum 2 fújás elegendő”, mivel a termékben található cirtomsav hatékonyan és gazdaságosan távolítja el a vízkő lerakódásokat és egyéb szennyeződéseket.

Makacsabb vízkőlerakódás esetén hagyja a felvitt anyagot 0,5-1 percig.

Óvja környezetét és a kiürült szórófejes palackját ne dobja ki, hanem töltse után “közel fél áron” a Cleaneco vízkőoldó 1l-es utántöltőjével.

Felmosáshoz 5l vízhez adjunk 1-2 kupak tisztítószert.

Figyelmeztetések!!! Ne használja mészkő, márvány és tűzzománcozott felületet tisztítására, mert azt maradandóan károsítja! Használat előtt célszerű egy kevéssé látható kis felületen próbatisztítást végezni. R 36/38 Szem- és bőrizgató hatású. S 1/2 – Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó. S24/25 Kerülje a bőrrel való érintkezést és a szembe jutást. S26 Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. S 45 Baleset vagy rosszullét esetén azonnal orvost kell hívni. Ha lehetséges, a címkét meg kell mutatni. Ne használja más vegyszerrel együtt, különösen aktív klór tartalmú termék kerülendő. Hűvös helyen állítva tárolandó.

Származási hely: Magyarország

Összetétel: Citromsav <15%, nemionos felületaktív anyag<5%, illatanyag. Színező anyagot és tartósítószert nem tartalmaz!

fotó forrása: www.cleaneco.huMellékelt dokumentumok:
1_cleaneco_vizkooldo_koncentratum_biztonsagi_adatlap.pdf