Cleaneco Lefolyótisztító 1 l - újrahasznosítható csomagolásban

Cleaneco Lefolyótisztító 1 l - újrahasznosítható csomagolásban thumb
  • Ár : 2160 Ft
    Egységár: 2160 Ft / liter

Mennyiség


1 liter
Hatékonyan eltávolítja a lefolyókban keletkezett dugulást. A terméket ajánljuk grill tisztításhoz is.


Alkalmazási terület
A Cleaneco lefolyótisztító hatékonyan eltávolítja a lefolyókban keletkezett dugulást. A terméket ajánljuk grill tisztításhoz is.

Felhasználási javaslat
Az elzsírosodott, vagy eltömődött lefolyóba szükség szerint öntsön 250-500 ml CLEANECO Lefolyótisztítót, majd 15-30 percig hagyja hatni. Ezután forró vízzel öblítse le. A szennyezettség mértékének függvényében a műveletet ismételje meg. A szer erősen lúgos, ezért csak védőszemüvegben és védőkesztyűben lehet használni.

Grill tisztításhoz vigyük fel a szert töményen a tisztítandó felületre majd durva ronggyal dörzsöljük le a szennyeződést. A művelethez javasolt szórófejes palack használata, de ebben az esetben csak annyi koncentrátumot töltsön a szórófejes palackba, melyet az aktuális tisztításhoz el is használ!

VÉDÔKESZTYÛ HASZNÁLATA KÖTELEZÔ! Szemvédő használata ajánlott.

Koncentráció
Hígítást nem igényel.

Figyelmeztetések!!! R31 Savakkal érintkezve mérgező gázok képződnek. R35 hozzáférhetetlen helyen tárolandó S24/25 Kerülje a bőrrel való érintkezést és a szembe jutást. S28 Ha az anyag bőrre kerül, bő vízzel azonnal le kell mosni. S26 Ha szembe kerül, bő vízzel azon¬nal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. S45 Baleset, rosszullét, lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni és a flakont vagy a címkét az orvosnak meg kell mutatni. S37/39 Megfelelő védőkesztyűt és arc-/szemvédőt kell alkalmazni. S50 Savakkal nem keverhető. Hűvös helyen, fénytől elzárva, állítva tárolandó . FIGYELEM! A TERMÉK KÁLIUM-, ÉS NÁTRIUM-HIDROXIDOT TARTALMAZ! OKBI-VABO/11/1-2K/2011.

Származási hely: Magyarország

Összetétel: Nátrium-hidroxid <10%, Kálium-hidroxid<5%, Nátrium-metaszilikát <5%, Na-hypoklorid <5%, nemionos felületaktív anyag <5%.

fotó forrása: www.cleaneco.huMellékelt dokumentumok:
CLP_SDS_CLEANECO_Lefolyotisztito_1.pdf