Szegedi fűszerpaprika őrlemény - édes

Szegedi fűszerpaprika őrlemény - édes thumb
  • Ár : 1990 Ft
    Egységár: 7.96 Ft / g
    Készleten: 2 db

Mennyiség


250 g
Többszörösen díjnyertes fűszerpaprika.

A Magyar Gasztronómiai Egyesület 2015-ös fűszerpaprika tesztjének 1. helyezettje lett ez a fűszerpaprika.
2016-ban a Szatymazi Gazdakör, a NAIK ZÖKO Szegedi Kutató Állomása, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Csongrád Megyei Szervezete és az MTA Kertészeti Albizottsága által Szatymazon (Szeged mellett) rendezett vak tesztes fűszerpaprika verseny 1. helyezettje.


Ön biztos lehet benne, hogy 100% magyar alapanyagból készült,  kiváló minőségű, magas festéktartalommal bíró fűszerpaprika őrleményt  kap kézhez, amennyiben ezt a terméket választja. Büszkék vagyunk rá, hogy 2015-től a Szegedi Paprika is bekerült a Hungarikumok közé, így ez a kiváló, magyar fűszer is elnyerte méltó elismerését és öregbítheti jó hírnevünket a világban.

A Szegedi paprika őrlemény minőségét meghatározó kulcsfontosságú elemek: Szegedi paprika fajták, Szegedi tájkörzet természetföldrajzi sajátosságai, gondos mezőgazdaasági technológiai műveletek, és betakarítás, utóérlelés, jól szabályozott korszerű szárítási technológia, hagyományos köves malom őrlés.

A fűszerpaprika egyik legfontosabb kereskedelmi- és használati értékét (színezőképességét) jellemző paraméter az ASTA szinezéktartalom. (Az ASTA színezéktartalom laboratóriumban fotometriásan mérhető paraméter.)

 

A Szegedi fűszerpaprika őrlemény esetében az "Oltalom alatt álló eredetmegjelölés" vagy "OEM" azt jelenti, hogy a vetőmagtól kezdődően (kizárólag szegedi paprika fajták felhasználásával) a végső fogyasztói kiszerelésbe kerülő őrleményig minden termelési, és technológiai műveletet a Szegedi fűszerpaprika tájkörzetben kell végrehajtani ellenőrzött feltételek mellett.

A földrajzi árujelzők, kapcsolódó közösségi szimbólumok csomagoláson történő feltüntetése a fogyasztó számára lehetővé teszi ezen termékek könnyebb azonosíthatóságát az olcsó és alacsonyabb minőséget képviselő "tömegáruk" között, továbbá garanciát jelentenek a termék eredetére és hagyományoknak megfelelő kiemelkedő minőségre.

Tárolás: száraz, hűvös, fénytől védett helyen

Származási hely: Magyarország

Összetevők: Szegedi fűszerpaprika őrlemény