Milyen átvételi és fizetési módokat választhatok?

Személyes átvétel

A honlapon – www.gondoscekker.hu -, e-mailben – rendeles@gondoscekker.hu –, vagy telefonon - 06 20/516 61 44 - előzetesen leadott megrendelések személyes átvételére Dunakeszin, illetve Budapest XIX. kerületben van lehetőség, telefonon előre egyeztetett időpontban.

Fenti címeken nincs üzletünk, csak az előre leadott megrendeléseket tudod átvenni.

Fizetés átvételkor készpénzzel vagy banki előre utalással lehetséges. 

Amennyiben banki előre utalást választasz fizetési módként, úgy kérlek, hogy a fizetendő összeget a megrendelés visszaigazolásától számított 3 munkanapon belül utald el nekünk a következő bankszámlaszámra:
Kovács Attila 11773425 04276799

Személyes átvétel esetén NINCS MINIMUM RENDELÉSI ÉRTÉK. A rendelés leadása után néhány órán belül értesítelek, hogy mikor tudod átvenni a megrendelést.

Gondos Cekker HETI házhoz szállítás

A következő településekre szállítunk ki személyesen:

  • Dunakeszi régió: Dunakeszi, Göd, Fót, Csomád, Mogyoród, Veresegyház, Szada, Erdőkertes, Őrbottyán
     
  • Gödöllői régió: Szada, Gödöllő, Isaszeg, Kistarcsa, Nagytarcsa, Kerepes
     
  • Váci régió: Sződ, Sződliget, Rád, Kosd, Csörög, Vác, Kisoroszi, Nagymaros, Zebegény, Vácrátót, Váchartyán, Vácduka
     
  • Pilisi régió: Budakalász, Pomáz, Üröm, Pilisborosjenő, Szentendre, Leányfalu, Tahitótfalu, Csobánka, Pilisszentkereszt, Dobogókő, Pilisszántó, Piliscsaba, Pilisvörösvár, Pilisszentiván, Solymár, Nagykovácsi,

A megrendelések kiszállítását a megrendeléstől számított 10 napon belül vállaljuk. A kiszállítás HETENTE EGYSZER, általában PÉNTEKI NAPON történik. 

Kiszállítást megelőző napon telefonon foglak keresni, hogy időpontot egyeztessünk. Nem kell egész nap a csomagot várnod smiley, egy kb. 1 órás időintervallumot fogunk egyeztetni, amikor Attila várhatóan érkezik a rendeléssel.

Kérném, ha bizonyos időpontok nem felelnek meg, akkor a rendelés leadásakor ezt feltétlenül írd meg nekünk a megjegyzés rovatba! A kiszállítással kapcsolatos adatokat is ide írd (pl. kapucsengő száma, elromlott a csengő stb.)

Fizetés átvételkor készpénzzel vagy banki előre utalással lehetséges.

Amennyiben banki előre utalást választasz fizetési módként, úgy kérlek, hogy a fizetendő összeget a megrendelés visszaigazolásától számított 3 munkanapon belül utald el nekünk a következő bankszámlaszámra:
Kovács Attila 11773425 04276799

A HETI kiszállítás bruttó 10.000,- Ft feletti megrendelés esetén INGYENES. Amennyiben a bruttó rendelési érték 10.000,- Ft-nál kevesebb úgy a kiszállítás díja egységesen 990,- Ft.

Foxpost automatából automatába vagy automatából házhozszállítás

Megrendelésed Foxpost automatába is és Foxpost házhozszállítással is kérheted, de vedd figyelembe, hogy mindkét esetben csomagterminálba történik a csomagok feladása, a Foxpost terminálok rekeszeibe pedig csak korlátozott méretű és súlyú csomagok férnek be. Amennyiben rendelésed nem tudjuk az alábbi méretek egyikébe becsomagolni, akkor egyeztetünk veled másfajta szállítási módról.

a csomag max. mérete max. súly
4,5 x 36 x 53 cm (XS)   5 kg
12 x 36 x 62 cm (S) 15 kg
20 x 36 x 62 cm (M) 25 kg
60 x 36 x 62 cm (L & XL) 25 kg

 

A Foxpost csomagterminálra szállítás bruttó 15.000,- Ft feletti megrendelés esetén INGYENES. Ez alatt a szállítás díja egységesen 700 Ft.

A Foxpost házhoz történő szállítás bruttó 20.000,- Ft feletti megrendelés esetén INGYENES. Ez alatt a szállítás díja egységesen 1890 Ft.

A Foxpost Általános Szerződési feltételeit itt találod meg: http://www.foxpost.hu/wp-content/uploads/2017/08/FoxPost-ASZF_170815.pdf?

Fizetés: Foxpost automatából automatába vagy automatából házhoz történő szállítás esetén a fizetés banki előre utalással lehetséges.

Banki előre utalás esetén kérlek, hogy a fizetendő összeget a megrendelés visszaigazolásától számított 3 munkanapon belül utald el nekünk a következő bankszámlaszámra:
Kovács Attila 11773425 04276799

Fontos!!! Amennyiben Foxpost csomagautomatába kéred a rendelésed kiszállítását, úgy kérlek a megjegyzés rovatba írd be, melyik csomagterminálba küldjük a csomagot.

A hozzád legközelebb eső Foxpost csomagterminált itt találod meg: http://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/

Amennyiben egyik szállítási mód sem felel meg neked hívj és egyeztetünk a további lehetőségekről. :-)

 

Köszönettel:
Szegvári Mónika és Kovács Attila
Gondos Cekker csapat